måndag 2 juni 2008

En heldag i solen


Sara spanar ut över Karlshamnsfjorden från ett av många försvarsverk. Finns det f.ö. krav på hur stort något ska vara för att heta fjord? Det står nämligen fjord på sjökortet...

Igår var jag helt ledig. Lördagen hade ägnats åt att hjälpa torbjörn och Eva att flytta kombinerat med att visa lite hus. Efter första visningen ringer jag o frågar om de behöver mer hjälp men då är de klara med de tunga sakerna sedan tidigare så jag får fri eftermiddag...klockan 5 ringde Torbjörn o frågade vad jag höll på mig o då hade jag lyckats jobba fram till dess och befann mig ute på en gård och visade den...så söndagens ledighet var välförtjänt kände jag.

Sara kom och väckte mig på morgonen och agerade snoozefunktion i en timme innan jag orkade mig upp ur sängen. Vi bestämde oss för att åka till Tärnö men missade båten med 25 sekunder. Istället blev det en lite tripp ut på klipporna vid Sternö och det var väl lika bra det. Resten av dagen spenerades vid eller i vattnet pimplande apoternas passionssoda och knaprande på kek och biggarråer. Mycket mycket trevligt.

Har dessutom passat på att göra iordning balkongen ordentligt med lite kryddlåda och ett nyplanetrat olivträd. torbjörn har utlovat en öl om jag lyckas få oliver att växa på detta så nu ska de gröna fingrarna testas!

1 kommentar:

Mia sa...

Vad mysigt det låter. Låter som Tobbe är riktigt lycklig just nu.

Lycka till med oliverna!
Kram Mia